2017. december 9.

Ruby Taylor – Richard Jewitt: Állati jó hajtogató

forrás: moly.hu
Fülszöveg:

Készíts és gyűjts 10 cuki hajtogatós papír állatkát! 
Rakd össze és játssz a papír kisállatokkal! 
Sabita, Dönci, Grace hercegnő és az ő puha, pikkelyes, tollas barátaik új társaságra vágynak – Rád! Minden állat magával hozza kedvenc ételét és kellékét, hogy minél otthonosabban érezze magát nálad.

Vélemény:

Már aznap nekiestünk a könyvnek az öt és fél éves kislányommal, amikor a csomagküldő szolgálat meghozta. Izgatottan vártam, hogy fog reagálni, hiszen első sorban neki szántam.

Megbeszéltünk, hogy egy nap csak egy állatkát hajtogatunk, amiből persze nem lett semmi. :) Mindig mondta, hogy épp melyiket csináljuk. Egyik nap a nyuszit, másik nap a tengeri malacot. A cicával kezdtünk, de utána már össze-vissza haladtunk.

Nem mindegyiket volt olyan egyszerű összeragasztani, mint vártam, így azért akinek nagyobbak az ujjai, azoknak nem lesz könnyű dolga.

Két napja elkészült a teljes kollekció, már csak egy állandó hely kell nekik. :) (Mert könnyen gyűrődnek, ha rájuk lépünk. :) )

Nagyon jó könyvnek tartom, mert remek móka a kész állatkákkal történeteket játszani: kinek melyik a kedvenc tárgya, mit szeret enni, de a gyermeki fantázia határtalan…

Mindenképp ajánlom a kisgyermekes szülőknek. Nekünk bejött. :)

És íme néhány kép:








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése