2017. június 24.

Carrie Cooper: A szemtanú

Ismertető:

Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát? 
Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak? 

Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.

Carrie Cooper kalanddal, érzelemmel, humorral és váratlan fordulatokkal teli története során végigizgulhatjuk, hogy egy teljesen hétköznapi lány mit tesz olyan cseppet sem mindennapi helyzetek sodrásában, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét.

Vélemény:


Igazán jó olvasmány volt, és egy unalmasabb könyv után jó volt végre felüdülni. Igaz, hogy sajnos egyén elfoglaltságok miatt lassan haladtam vele, és le-le kellett tennem az elmúlt fél évben, sajnos nem is egyszer, de egyáltalán nem bántam meg, hogy elolvastam.

Az elején icipicit lassúnak éreztem, de egy idő után felgyorsultak az események, és azon kaptam magam, hogy lassan befejezem. :) Carrie remekül szövi a történet fonalát, nem hagy lezáratlan dolgot és elvarratlan szálat.

Az elején nem pont erre számít az olvasó, hogy ennyire más irányba halad a történet, mint amit vár, de remekül összekacsolódik a két ügy.

Lili cselekedeteivel nem kell, és nem is lehet mindig egyet érteni, ám megértés más dolog.

A vége elég rendhagyóra sikeredett, de a magyarázattal együtt márt értelmet nyert.

Gratulálok az írónőnek, remek könyvet sikerült kiadnia a kezéből. :)

A példányt pedig köszönöm az Álomgyár kiadónak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése