Ismerj meg!1985-ös évjáratú írópalánta vagyok, aki szeretne adni valamit magából másoknak az írásain keresztül. Hol könnyeket, hol vidám perceket, máskor reményt vagy hitet. Mindig mást és máshogyan, de ugyanakkora szeretettel, lelkesedéssel és odaadással. :D

Írás iránti szeretetemet édesanyámtól örököltem, aki sajnos már nincs köztünk, de hiszem, hogy figyel minket és vigyáz ránk.

Az első történetemet 11 éves korom környékén vetettem papírra egy nyári napon. Láttam, hogy édesanyám is ezt teszi, így hát leírtam az első mondatot, amit még sok-sok követett. Lassan, de biztosan megszületett még néhány, rövidebb-hosszabb írásom, amiket füzetben őrzök.

Később, immáron a középiskolában, tovább folytattam a tollforgatást. Azóta is, hacsak tehetem, papírt és tollat, vagy éppen billentyűzetet ragadok, hogy felszínre törni vágyó ötleteimet leírhassam.

Korábban nem igazán jártam utána az írástechnikai dolgoknak, és ezek meg is látszottak az elkészült szövegeimen. Azóta rendszeresen olvasok ezzel a témával foglalkozó oldalakat, továbbá figyelemmel követem mások írásait, véleményezem őket. Ezáltal is sokat tanulok.

Megtanultam, hogy a negatív kritika többet ér minden másnál, mert fejlődünk általa, míg a pozitív hangvételű megjegyzések „csak” melengetik a szívünket, és további írásra ösztönöznek. Az építő kritika rámutat a hiányosságokra, ez pedig minden író hasznára válik.

2 megjegyzés: