2014. március 10.

Pályázatok és hírek


Ma járt le a határideje egy pályázatnak, amire neveztem egy, a blogra még fel nem került írásommal. Ezt a Liget folyóirat hirdette meg, Sötétben a hangok címmel. Egy csoporton belül többen is megpróbáltuk, de eddig mindössze egy ember jelezte, hogy elfogadták az anyagát – bár neki nem ez az első, így otthonosabban mozog a kiadó berkein belül, ergo jobban tudja, milyen típusú írásokat várnak. Sok konkrétumot nem adtak meg, én egy 2400 karakteres novellát adtam be. Mára vagy holnapra várom a választ. Drukkoljatok! :)

A Holnap Magazin oldalán tegnapra ígérték a zsűrinyertesek kihirdetését, de még nem tudni, kik lettek a szerencsések. Itt minden pályázó esélyes, függetlenül attól, nyert-e a szavazás során vagy sem. Szóval: drukk ismét! :)

A készülő regényemhez kerestem bétákat, szerencsémre többen is elvállalták: korukat és nemüket nézve vegyesen. Erre is érdemes odafigyelni, ha nem konkrét közönségnek írsz, hisz ami egy férfinak tetszik, nem biztos, hogy egy nőnek is fog, vagy egy fiatalabbnak lehet, hogy bejön, de felnőttnek nem. A jelentkezőknek körülbelül a fele már írt javaslatokat, eddig pozitív irányba dől a mérleg, de kivárom, mit szólnak más korosztályhoz és nemhez tartozók.

Szép napot mindenkinek! :)

Andi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése