2013. november 10.

ÜdvözletÜdvözlet minden Olvasómnak!

Sokadik írói név és blog után – azt hiszem – megállapodtam. Nem lesz több változtatás, csak írás, írás, írás – amennyiben időm engedi (házi)munka és egy gyönyörű, maholnap 19 hónapos kislány mellett.

A neten 2010 óta találhatók meg írásaim, és abban az évben ért a megtiszteltetés (melyre álmomban sem gondoltam), hogy egy pályázatra beküldött novellám két másikkal egyetemben megjelent egy antológiában. Az esélytelenek nyugalmával írtam meg és adtam be, közben pedig vártam, milyen hatással lesz az olvasókra. A legtöbb szavazatot kapó novella bekerült a könyvbe, de közben a zsűri is tanácskozott. Az ő nyertesük lettem én. Ki sem tudom mondani, milyen jó érzés volt, mikor egyik este leültem megnézni a leveleim, és az oldal főszerkesztőjének üzenete várta a postafiókban, hogy megnyissam. El sem tudtam képzelni, vajon miért írt pont nekem. Kiderült, hogy ők az én novellámat tartották a legjobbnak, így automatikusan járt 10 A/5-ös oldalnyi ingyenes publikáció. Szóhoz sem jutottam. :)

Mivel a novellám nem volt olyan hosszú, nekiültem, és egy este alatt megírtam még két, rövidebb hangvételű szösszenetet. (Minél többször olvasom el őket, annál inkább tudom, hogy nem éppen a legjobbak, már ami a fogalmazást illeti, ezért mielőtt ide kikerülnek, csiszolok rajtuk egy keveset.) 

Addig is, fogadjátok szeretettel a fent említett, nyertes novellát (kicsit kikupálva).
Kellemes olvasást kívánok, s remélem, gyakran visszajártok majd!
Kritikát minden mennyiségben fogadok, legyen az pozitív vagy negatív. Az építő kritikákból lehet a legtöbbet tanulni, s nekem, írópalántának ez nagyon fontos.


Szeretettel: Andi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése