2014. január 23.

Kitérő és egy kis infó :)Gondoltam, megosztok veletek néhány dolgot, amiről csak kevesen tudnak.
Az írás mellett régóta egyik kedvenc elfoglaltságom az interjú-készítés, főleg rajongói oldalaknak. Van, ami sajnos már nem elérhető, mivel törölték a site-ot, de akad, ami jelenleg is olvasható. Jó ideje erősítem egy Agatha Christie-vel foglalkozó oldal szerkesztői csapatát. (Nagy öröm számomra, hogy köztük lehetek, hiszen nekem Christie a best.
:D) Február 15-én lesz a bemutatója a Tíz kicsi négernek a Játékszín színpadán, ennek apropóján pedig már el is indult útján a kérdéseket tartalmazó dokumentum Szirtes Tamás tanár úr felé. :) Nagyon izgatott vagyok miatta, már alig várom, hogy egy szuszra végigolvassam az anyagot – miközben készre szerkesztem. :)


A másik kedvenc időtöltésem készítésük mellett az interjúk, riportok fordítása angolról. Agatha Christie rajongói is örülnek ennek, hiszen akadnak még, akik csak alig, vagy egyáltalán nem beszélik ezt a nyelvet. Boldog vagyok, ha új információval szolgálhatok a lelkes olvasóknak. :)


És most egy kis helyzetjelentés a regényemről:

Lassan, de biztosan közelítek a 100.000 karakterhez. Ez nálam nagy szó, hiszen korábban sokszor hagytam félbe egy-egy írást, vagy ha be is fejeztem, akkor is csak a hosszabb lélegzetvételű novellák közé sorolhattam volna be őket. Ami külön jó érzéssel tölt el, hogy az első fejezetet késznek ítéltem, bétámmal karöltve – már amennyire kész lehet valaha is. Egy író sosem elégedett teljesen a művével, de én ennél többet már nem tudtam belőle kihozni. Így is akadhat benne hiba. A másik dolog, hogy ma megfogalmazódott bennem a lezárás, klasszikus krimiről lévén szó ez nagy áttörés. Már csak le kell írnom, és a további függő ötleteimet beledolgoznom a köztes részbe. Reményeim szerint elkészülök vele az év végére, hogy remegő gyomorral beadhassam A pályázatra, így nagy betűvel. :D

Még jelentkezem, addig is szép hetet kívánok Mindenkinek, aki olvas! :)

Szeretettel, Andi :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése