2014. január 31.

Ez meg az :)Egy órával a leadás határideje előtt sikerült beadnom a Holnap Magazin pályázatára az írásomat. Nem hittem, hogy sikerül, de addig ültem fölötte, míg ki nem írtam magamból. A bétázást itt is köszönöm, Tira Nael! Immár sokadjára. :D Ide csak márciusban fogom kitenni, mivel a Tollforgató pályázat névtelenül zajlik, elkerülve azt, hogy esetleg valaki a kedvenc írójára szavazzon. Tudom, ez sem garancia arra, hogy egyesek el ne kotyogják, hányas számot kapta az írásuk, de én a tiszta versenyt szeretem.


A Penna oldalán jövő héten lesz eredményhirdetés, de már megkaptam az első kritikát, aminek nagyon örültem, és nem csak azért, mert pozitív! :) Végeredménnyel majd jelentkezem egy hét múlva. :) Akit érdekel, addig is elolvashatja itt. :)


Aranymosással kapcsolatban: 

~ A meglepi, amit mára tartogattak, remek. Főleg azoknak, akiknek van regényük, amiért izgulhatnak. Jövő héttől felkerülnek az első fejezetek, valamint megismerhetjük az előszűrők benyomásait is. :D Ez remekül hangzik, mert kicsit belelátunk a háttérmunkába is, és megtud(hat)juk, miben lehet fejlődni. Engem ugye nem érint, most nincs beadott művem, viszont mindenből lehet tanulni.

~ Holnap pedig eredményhirdetés az Értékelj és értékelnek! c. játékukkal kapcsolatban!

Ami a blog külsejét illeti: most már maradok ennél a sémánál. Egyszerű és letisztult, pont, amilyent szerettem volna. :)


Kellemes hétvégét kívánok!

Szeretettel, Andi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése